dilluns, 23 de maig del 2016

Acte de renovació dels contractes amb els artistes fallers

La falla la Dula va presentar el passat divendres 20 de maig els esbossos dels monuments que plantaran en les falles de 2017, en un acte que va reunir un grapat de fallers i que ja s’ha consolidat com un dels actes més importants de l’exercici faller. A l’acte van estar presents les falleres majors de 2016, Rosana i Neus i també les recentment elegides per al 2017, Alícia i Míriam i els presidents Juanjo i Paco.


Amb aquest ja seran 9 exercicis els que la comissió confia en l’equip d’Alfredo Bayona per a la confecció del monument gran, que aconseguí el 2016 alçar-se amb el premi a la millor falla de Tavernes de la Valldigna, a més dels premis  a l’equilibri, enginy i gràcia, i ninot indultat. Alfredo va voler destacar que per al seu equip és un plaer treballar de nou amb la falla la Dula.
Pel que fa al monument infantil, de nou la Dula ha confiat amb Palacio i Serra, després d’haver aconseguit l’any passat un 2n premi al monument infantil que com la mateixa comissió va fer públic, va saber com a un primer.


(Fotografies de Kfoto estudi fotogràfic)



dimecres, 11 de maig del 2016

ELECCIÓ FALLERES MAJORS 2017

Anit, 10 de maig, dues falleres van rebre una telefonada molt esperada, anunciant-los la seua elecció com a falleres majors de la Falla la Dula per a l'any 2017. Les falleres majors de 2016, Rosana Ausina i Neus Garcia, foren les encarregades de donar la notícia a les noves falleres majors:

Fallera Major 2017: Alícia Ortells  Grau. 
Fallera Major Infantil 2017: Miriam Vercher  Ruíz 

Ara si!! Encetem el camí cap a les falles de 2017!
 #molaserdeladula #falles2017



dilluns, 2 de maig del 2016

TANCAMENT DE L'EXERCICI 2015-2016. A PEL 2017!!!

Amb la celebració el divendres 29 d’abril de la junta extraordinària de tancament d'exercici hem posat punt i final a l’exercici 2015/16. Tanquem un any que ha estat carregat de moments inoblidables i on una vegada més el treball dels ‘dulers i duleres’ ha fet possible un exercici per a recordar.
Menció especial mereixen una vegada més les nostres tresoreres: Nani Fons i Cecilia Juan, GRÀCIES de part de tots els ‘dulers’ per la gran tasca que realitzeu i la vostra dedicació, sou molt grans!!!
També hem conegut que el nostre president Juanjo Martí continuarà al capdavant de la comissió el proper exercici. Enhorabona Juanjo per aquest gran any que avui hem tancat, et desitgem el millor per al recent estrenat exercici. 
S'estrena en el càrrec el falleret Paco Altur, president infantil per  a aquest nou exercici. Paco estarà acompanyat per Vicent Gómez, elegit com a vice-president de la comissió infantil. Enhorabona als tres!!
 No podem oblidar-nos de Hugo Martí que fins avui ha representat als menuts de la falla de manera exemplar. Gràcies per cada moment que ens has regalat, Hugo!!
 Ara si!!!.. Ja estem a punt per començar una nova aventura ‘dulera’, el proper dia 10 de maig coneixerem els noms de les qui seran les falleres majors de la Dula 2017!!!.. Comencem un nou projecte faller amb la il•lusió renovada i amb moltíssimes ganes de treballar per la Dula com sabem: amb germanor, alegria i sentiment faller!!!!..

A per les falles de 2017!!!