dilluns, 2 de maig del 2016

TANCAMENT DE L'EXERCICI 2015-2016. A PEL 2017!!!

Amb la celebració el divendres 29 d’abril de la junta extraordinària de tancament d'exercici hem posat punt i final a l’exercici 2015/16. Tanquem un any que ha estat carregat de moments inoblidables i on una vegada més el treball dels ‘dulers i duleres’ ha fet possible un exercici per a recordar.
Menció especial mereixen una vegada més les nostres tresoreres: Nani Fons i Cecilia Juan, GRÀCIES de part de tots els ‘dulers’ per la gran tasca que realitzeu i la vostra dedicació, sou molt grans!!!
També hem conegut que el nostre president Juanjo Martí continuarà al capdavant de la comissió el proper exercici. Enhorabona Juanjo per aquest gran any que avui hem tancat, et desitgem el millor per al recent estrenat exercici. 
S'estrena en el càrrec el falleret Paco Altur, president infantil per  a aquest nou exercici. Paco estarà acompanyat per Vicent Gómez, elegit com a vice-president de la comissió infantil. Enhorabona als tres!!
 No podem oblidar-nos de Hugo Martí que fins avui ha representat als menuts de la falla de manera exemplar. Gràcies per cada moment que ens has regalat, Hugo!!
 Ara si!!!.. Ja estem a punt per començar una nova aventura ‘dulera’, el proper dia 10 de maig coneixerem els noms de les qui seran les falleres majors de la Dula 2017!!!.. Comencem un nou projecte faller amb la il•lusió renovada i amb moltíssimes ganes de treballar per la Dula com sabem: amb germanor, alegria i sentiment faller!!!!..

A per les falles de 2017!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada