dimarts, 21 de febrer del 2017

UIF. LLibret Falla la Dula 2017

Aquest és el resum del contingut del llibret de la falla la Dula 2017:
Tal com podem llegir a la introducció, ell llibre està estructurat com un dossier, un informe realitzat pels agents de la UIF (Unitat d’Investigació Fallera) que recopila una sèrie de dades i informació molt valuosa i unes investigacions que, sense cap dubte, deixaran bocabadat a tot aquell que tinga el privilegi de poder fullejar els documents en què estan plasmades.
Per una banda, aquest llibre conté la informació relativa a la investigació que s’ha dut a terme respecte a la banda cultural Falla la Dula. La UIF, després de realitzar un meticulós seguiment als integrants d’aquesta banda, ha pogut descriure qui són, què és allò que fan, a què es dediquen, què aporta cadascú a la banda cultural, com s’organitzen i, allò més important, quina és la finalitat principal de la Falla la Dula. Els resultats de la investigació han sigut brillants, no només per la informació recopilada, fins a l’actualitat desconeguda, sobre la banda cultural Falla la Dula, sinó també per les posteriors actuacions de la UIF que, anticipant els resultats, va detindre els màxims caps de l’organització cultural. És possible que, a hores d’ara, la banda estiga dissolta.
Per altra banda, la UIF ha elaborat un apartat anomenat “Cara B”. Aquest conté la informació de distintes investigacions que s’han dut a terme per mostrar la cara més oculta de molts dels successos que vivim en la societat actual. Tot no és el que pareix: sempre hi ha alguna cosa amagada al darrere. Molts assumptes en què qualsevol ciutadà no detectaria res fora de la normalitat, han sigut analitzats en profunditat per la UIF amb la finalitat de desmantellar l’autèntica realitat de cada cas.
Per últim, aquest dossier conté un apartat anomenat “Casos no resolts”. Semblava que res se li podria resistir a la UIF, però no és així. Hi ha casos que no es poden resoldre només amb la intervenció d’una unitat d’agents, sinó que és necessari que tot el món siga conscient del que ocorre per poder remeiar-los. Només amb la consciència social podrien combatre’s molts d’aquests casos que, ara per ara, no tenen solució.
Un projecte fet realitat és un gran motiu per a sentir-se realitzats. Satisfacció i orgull és el que sentim tots els que hem fet possible aquest treball. Un treball d’investigació, que no ha sigut fàcil, però que paga la pena. Per això, no ens cansem d’agrair a tots els investigadors, així com també a tots els col·laboradors, la seua dedicació i esforç per tota la feina realitzada.
No solament hem pogut desmantellar el parador de la banda “Falla a Dula”, sinó que també hem tractat temes que han de fer reflexionar a tota la societat. Problemes socials que no són detectats per la ciutadania o als quals no es posa solució, per molts anys que passen, han sigut protagonistes en aquest treball que pretenia donar veu i fer-ne consciència.
Finalment, i perquè no hi haja cap dubte, moltíssimes gràcies a tots els escriptors, al corrector, a la dissenyadora gràfica, als fotògrafs i als col·laboradors finançadors, que són els que han fet possible aquesta gran tasca.
A més l'equip de llibret ha organitzat un sorteig al qual podràs accedir si compres el pack d’investigador amb el llibre o sense ell. A aquest pack trobaràs una llibreta en la qual expressar els suggeriments que milloren les nostres activitats, les queixes per molèsties que hàgem ocasionat i les felicitacions que permeten identificar les actituds més valorades pels dulers, fent-nos arribar les mateixes mitjançant la bústia que estarà la setmana fallera al nostre casal.
Esperem la teua participació, que per a tots és molt important.

Gaudiu del nostre treball i passeu molt bones falles!!
https://issuu.com/fallaladula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada